enda

Harold F. Kress

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
99% død 1974 Klip U/Spillefilm
Det tårnhøje helvede 1974 Klip U/Spillefilm
SOS Poseidon kalder 1972 Klip U/Spillefilm
De vilde ryttere 1971 Klip U/Spillefilm
The greatest story ever told 1965 Klip U/Spillefilm
Elcis i den syvende himmel 1963 Klip U/Spillefilm
Vi vandt Vesten 1962 Klip U/Spillefilm
Kongernes konge 1961 Klip U/Spillefilm
Den glade gøgler 1958 Klip U/Spillefilm
Silkestrømper 1957 Klip U/Spillefilm
Det lille tehus 1956 Klip U/Spillefilm
En sjæl i skygge 1941 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.