enda

Harold Pinter

(1930 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2007 Manus U/Spillefilm
Black Robe - i indianernes vold 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tjenerindens fortælling 1990 Manus U/Spillefilm
Se Venedig og dø 1990 Manus U/Spillefilm
Gitterporten 1989 Manus U/Spillefilm
Skildpadde dagbog 1985 Manus U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Manus U/Spillefilm
Sendebudet 1971 Manus U/Spillefilm
Ulykkesnatten 1967 Manus U/Spillefilm
Den mærkelige gæst 1963 Manus U/Spillefilm
Snylteren 1963 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.