enda

Harry Belafonte

(1927 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De sorte pantere 1967-1975 2014 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Harry Belafonte - En kamp for ligeret 2011 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Bobby 2006 Nelson U/Spillefilm
Kansas City 1996 Seldom Seen U/Spillefilm
Beat Street 1984 Producer U/Spillefilm
Buck og prædikanten 1972 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Carmen Jones 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Onkel Toms børn 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.