enda

Harry Gerstad

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Big Jake 1971 Klip U/Spillefilm
Tre mand skal myrdes 1969 Klip U/Spillefilm
Sex i sovebyen 1968 Klip U/Spillefilm
Walk on the wild side 1962 Klip U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac, den sidste musketer 1950 Klip U/Spillefilm
Blindt had 1947 Klip U/Spillefilm
Vindeltrappen 1945 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.