enda

Harry Horner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The jazz singer 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Audrey Rose 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forbrydelse betaler sig 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mysteriet om ridderfalken 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jamen, man skyder da heste 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fredløs over Rio Grande 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
Separate Tables 1958 Produktionsdesign U/Spillefilm
Androkles og løven 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Født i går 1950 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.