enda

Harry Katlev

(1936 – 2013)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ret beset 1978 Instruktion Tv-serie
Jul på slottet 1976 Instruktion Tv-film
Skyld 1973 Instruktion Tv-film
Harry og kammertjeneren 1961 Fuld mand, der ikke vil begraves DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Mand på Arbejdsanvisningen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.