enda

Harry Keller

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fuld fart fremad 1984 Klip U/Spillefilm
Hanky panky 1982 Klip U/Spillefilm
To tosser bag tremmer 1980 Klip U/Spillefilm
Ånden er over mig 1964 Instruktion U/Spillefilm
Hendes natlige gæst 1956 Instruktion U/Spillefilm
Opgørets time 1950 Klip U/Spillefilm
Englen og den lovløse 1947 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.