enda

Harry Keramidas

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tomcats 2000 Klip U/Spillefilm
Judge Dredd 1995 Klip U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden del II 1989 Klip U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Klip U/Spillefilm
Alle disse kvinder 1988 Klip U/Spillefilm
Noget i klemme 1987 Klip U/Spillefilm
Dig og mig 1986 Klip U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.