enda

Harry Saltzman

(1915 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manden med den gyldne pistol 1974 Produktion U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Produktion U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 Produktion U/Spillefilm
Agent 007 i hendes majestæts hemmelige tjeneste 1969 Produktion U/Spillefilm
Slaget om England 1969 Produktion U/Spillefilm
Det beskidte spil 1968 Produktion U/Spillefilm
Du lever kun to gange 1967 Produktion U/Spillefilm
Lynaktion Ipcress 1965 Produktion U/Spillefilm
Agent 007 i ilden 1965 Produktion U/Spillefilm
Agent 007 contra Goldfinger 1964 Producer U/Spillefilm
Agent 007 jages 1963 Produktion U/Spillefilm
Agent 007 - mission drab 1962 Produktion U/Spillefilm
Tribunehelten 1960 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.