enda

Harvey Keitel

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Youth 2015 Medvirkende U/Spillefilm
U-571 2000 CPO Henry Klough U/Spillefilm
Little Nicky 2000 Satan U/Spillefilm
Holy Smoke 1999 PJ Waters U/Spillefilm
Tre årstider 1999 James Hager U/Spillefilm
Cop Land 1997 Ray Donlan U/Spillefilm
From Dusk Till Dawn 1996 Jacob Fuller U/Spillefilm
Clockers 1995 Rocco Klein U/Spillefilm
Odysseus' blik 1995 "A" U/Spillefilm
Smoke 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Blue in the face 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Abetyven 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The Piano 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Solen stiger 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Bad lieutenant 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Bugsy 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Thelma og Louise 1991 Medvirkende U/Spillefilm
The Two Jakes 1990 Medvirkende U/Spillefilm
The Last Temptation of Christ 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Vanessa in the Garden 1985 Medvirkende Tv-film
Camorra 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Falling in love 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Bad Timing 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Dødskamp på Saturn 3 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Knive i ryggen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Du lille hvid mand, jeg stor kriger 1978 Medvirkende U/Spillefilm
For fuld udrykning 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Gaden uden nåde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem er det der banker? 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.