enda

Harvey Rosenstock

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Radio 2003 Klip U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Klip U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Klip U/Spillefilm
Grace of My Heart 1996 Klip U/Spillefilm
Tombstone 1993 Klip U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Klip U/Spillefilm
Paris trout 1991 Klip U/Spillefilm
Pokkers til krøltop 1991 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.