enda

Haskell Wexler

(1922 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farlig viden 1996 Foto U/Spillefilm
Sælens ø 1994 Foto U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Foto U/Spillefilm
Tre på flugt 1989 Foto U/Spillefilm
Blaze 1989 Foto U/Spillefilm
Colors 1988 Foto U/Spillefilm
Matewan-massakren 1987 Foto U/Spillefilm
På vej hjem 1978 Foto U/Spillefilm
Gøgereden 1975 Foto U/Spillefilm
Ansigter 1968 Foto U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Foto U/Spillefilm
Øjet 1961 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.