enda

Haukur Karlsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sparrows 2015 Special effect DK/Spillefilm
Black's game 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Volcano 2012 Produktionsdesign, Special effects U/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 SFX-tekniker DK/Spillefilm
ID:A 2011 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Småfugle 2008 Produktionsdesign U/Kort fiktion
Bræðrabylta 2007 Produktionsdesign U/Kort fiktion
101 Reykjavík 2000 Special effects U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.