enda

Hayley Mills

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mord på hjernen 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Agent C.A.T. 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Natten uden måne 1964 Nikky Ferris U/Spillefilm
Huset på klippen 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Den gådefulde fremmede 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Hun så det 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.