enda

H.C. Branner

(1903 – 1966)

Forfatter og dramatiker.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Søskende 1966 Manus DK/Spillefilm
Matador 1965 Manus Tv-film
Et brev til en søn 1961 Manus Tv-film
Jeg elsker dig 1957 Manus DK/Spillefilm
Fragt under havet 1957 Oversættelse Tv-film
H.C. Branner 1945 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.