enda

Hector Elizondo

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Prinsesse eller ej 2 2004 Joe U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Turbulence 1996 Kriminalassistent Hines U/Spillefilm
Frankie & Johnny 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Flamingo Kid 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.