enda

Heidi Lundbakk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sønner af Norge 2011 Location manager U/Spillefilm
Gaven 2007 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Absalons hemmelighed 2006 2. instruktørassistent Tv-serie
Verdensmesterens fald 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Sort oktober 2005 Scripter DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.