enda

Heidrik á Heygum

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyld 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
True Love 2013 Instruktion, Manus, Manuskript DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Duer flyver frit på himlen 2010 Foto, Fotograf DK/Kort fiktion
Syndflod 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Duer skal flyve frit i himlen 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.