enda

Heinz Rühmann

(1902 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Manden, der ikke ku' sige nej 1958 Thomas Träumer U/Spillefilm
Charleys Tante 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Kaptajnen fra Köpenick 1956 Medvirkende U/Spillefilm
En værre knægt 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Flyveskolens Skræk 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Ungkarlenes paradis 1939 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Den grønne elevator 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Den brave synder 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.