enda

Helen Juhl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I dine hænder 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Europamestrene 2013 Postproduktionsmanager Tv-serie
Broderskab 2010 Udskydning DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Klippekoordinator, Koordinator DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Udskydning DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Udskydning DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Koordinator DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Udskydningskoordinator DK/Spillefilm
Eye for eye 2008 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Remix 2008 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Udskydning DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Udskydning DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Udskydningskoordinator DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Udskydning DK/Spillefilm
Råzone 2006 Udskydning DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Udskydning DK/Spillefilm
Zozo 2005 Visual effects supervisor U/Spillefilm
Drabet 2005 Udskydning DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Udskydning DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Klippekoordinator, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Ledende farvelægger DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.