enda

Helen Mirren

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vores livs ferie 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Eye in the Sky 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden i guld 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hundredefodsrejsen 2014 Madame Mallory U/Spillefilm
Hitchcock 2012 Alma Reville U/Spillefilm
The Debt 2010 Rachel SInger U/Spillefilm
The last station 2010 Sofya Tolstaya U/Spillefilm
Brighton Rock 2010 Ida U/Spillefilm
The Queen 2006 The queen U/Spillefilm
The Clearing 2004 Eileen Hayes U/Spillefilm
Calendar Girls 2003 Chris U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Mrs. Tingle U/Spillefilm
Art of Murder 1997 Medvirkende Tv-serie
Patientens døtre 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Den gale kong George 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Geruth U/Spillefilm
Cause célèbre 1989 Medvirkende Tv-film
Da hvalerne kom 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Kokken, tyven, hans kone & hendes elsker 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Mosquito kysten 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Små mirakler 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Cal 1984 Medvirkende U/Spillefilm
2010 - den anden rumrejse 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Excalibur - Kongernes sværd 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Ih, du store kineser 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Farlig fredag 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.