enda

Helena Bonham Carter

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film 2014 Fortæller U/Dokumentarfilm
Dark shadows 2012 Dr. Julia Hoffman U/Spillefilm
Kongens store tale 2010 Queen Elizabeth U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Red Queen U/Spillefilm
Harry Potter og halvblodsprinsen 2009 Bellatrix Lestrange U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Mrs. Nellie Lovett U/Spillefilm
Corpse bride 2005 Corpse Bride U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Lady Campanula Tottington U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Fight Club 1999 Marla Singer U/Spillefilm
The Wings of the Dove 1997 Kate Croy U/Spillefilm
Helligtrekongersaften 1996 Olivia U/Spillefilm
Fransk rapsodi 1996 Ada U/Spillefilm
Mig og Afrodite 1995 Amanda U/Spillefilm
Hvor engle frygter at gå 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Howards End 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Værelse med udsigt 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.