enda

Helena Wohlhardt Moe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Helle U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Lyra U/Spillefilm
Ballerina 2017 Stemme U/Spillefilm
Lassie 2005 Cilla U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Barnestemme U/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 Gertie i da. 2002-vers. U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.