enda

Hélène Plemiannikov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
CIA's super-agent - Malko 1983 Klip U/Spillefilm
Begærets dunkle mål 1977 Klip U/Spillefilm
Frihedens spøgelse 1974 Klip U/Spillefilm
På sporet af en morder 1973 Klip U/Spillefilm
Borgerskabets diskrete charme 1972 Klip U/Spillefilm
Pebermøen 1971 Klip U/Spillefilm
Gangsteren Jeff 1969 Klip U/Spillefilm
Farvel, min ven 1968 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.