enda

Helge Ernst

(1916 – 1991)

Kunstmaler, grafiker, eksperimentalfilminstruktør samt kunstformidler og -kritiker.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
+ - 0 1974 Klip, Co-instruktør DK/Eksperimentalfilm
Livsfrise 1973 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Det moderne maleri 1972 Instruktion, Manus, Klip, Lyd, Producent DK/Dokumentarfilm
Frimærket 1971 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Opbrud 1968 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Fest i gaden 1967 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Huse 1967 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
En ø i Andamanerhavet 1966 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Oluf Høst - en maler og hans miljø 1964 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Der kører et tog 1963 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
København - en by i forvandling 1962 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Guernica 1950 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Produktionsdesign DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.