enda

Helge Hansen

(1912 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olsen-banden går amok 1973 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Scenograf DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Regi Tv-serie
Ska' vi lege skjul? 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Regi DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Regi DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Regi DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Regi DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Martha 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Regi DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Rekvisitør DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Rekvisitør DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tine 1964 Assistent DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Peters baby 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Scenograf DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Scenograf U/Spillefilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Kostumedesigner, Scenograf U/Spillefilm
Kvindelist og kærlighed 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.