enda

Helle Birk Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldhornene 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Lotto 2006 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Silkevejen 2004 Kostumer DK/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Makeup DK/Spillefilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Makeup DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.