enda

Helle Henning

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Sanginstruktør U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Sanginstruktør U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Sanginstruktør U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Sanginstruktør U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Sanginstruktør U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.