enda

Helmer Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kalk din jord 1978 Manus, Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Island 1967 Sagkyndig, Tilrettelægger DK/Dokumentarfilm
Køkkenhaven i en dybfrosttid 1964 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Vandet i jorden 1957 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Et sogn søger sammen 1956 Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.