enda

Helmut Beck

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skrækbanden 1960 Indspilningsleder U/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Produktionsleder U/Spillefilm
Frøen 1959 Indspilningsleder U/Spillefilm
Manden, der ikke ku' sige nej 1958 Producer U/Spillefilm
Das haut einen Seemann doch nicht um 1958 Produktionsleder U/Spillefilm
Kærlighed mod betaling 1957 Produktionsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.