enda

Helmut Käutner

(1908 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Resten er tavshed 1959 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
A Stranger in My Arms 1959 Instruktion U/Spillefilm
Min kæreste i Schweiz 1957 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kaptajnen fra Köpenick 1956 Instruktion U/Spillefilm
Pigen fra Flandern 1956 Instruktion U/Spillefilm
Den sidste bro 1953 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det stumme vidne 1950 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Galskabens vej 1947 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.