enda

Henning Dahl Mikkelsen

(1915 – 1982)

Tegner, animator. Født 9/1 1915, død 2/6 1982 - 67 år gammel. Optræder ofte under kunstnernavnet Mik.


Litteratur: Lars Jakobsen: Mik - en biografi om tegneren Henning Dahl Mikkelsen (2001).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvem kom først - hønen eller ægget 1984 Animation DK/Eksperimentalfilm
Ferd'nand paa Bjørnejagt 1945 Instruktion DK/Kort fiktion
Sejr i første omgang 1945 Animation DK/Reklamefilm
Stamgæstens Middag 1945 Animation DK/Reklamefilm
Ferd'nand paa Fisketur 1944 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Kokkens Fidus 1939 Instruktion, Animation DK/Reklamefilm
Carmen 1936 Animation U/Kort fiktion
Alt, who goes theer? 1936 Animation U/Kort fiktion
Gunner Sam 1935 Animation U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.