enda

Henning E. Jensen

(1928 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ligemageri 1972 Foto Tv-film
Sejle op ad åen 1972 Foto Tv-film
Et godt liv 1970 Foto Tv-film
Den glade ambulance 1970 Foto Tv-film
Efteraber 1970 Foto Tv-film
The Banana Trade 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
En straffesag 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Sukceskomponisten 1954 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.