enda

Henning Enemark

(1930 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Albanien ... marts 90 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jydekompagniet 1988 Lyd DK/Spillefilm
Oliver & Co 1988 Tonemester (dansk version) U/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Lyd DK/Spillefilm
Tommelise 1983 Lyd DK/Kort fiktion
Denmark - You'll love it! 1979 Assistent DK/Dokumentarfilm
Mennesker i København 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg skal ha' briller 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Limfjorden 1961 Lyd DK/Dokumentarfilm
Over alle grænser 1958 Lyd DK/Spillefilm
Johannes Larsen 1957 Lyd DK/Dokumentarfilm
En østjysk købstad 1957 Lyd DK/Dokumentarfilm
Husmoderafløsning 1956 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den standhaftige tinsoldat 1955 Lyd DK/Kort fiktion
80 kilometer 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mit livs eventyr 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Peter Pan 1953 Tonemester (dansk version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.