enda

Henning Hansen

(1930 – 2010)

Operasanger. Født 10/6 1930, død 6/8 2010.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Næste stop - Paradis 1980 Sanger DK/Spillefilm
Enhver 1964 Forsanger Tv-film
Abracadabra eller Huusspøgelse 1961 Jesper Tv-film
Frihedens pris 1960 Skipper DK/Spillefilm
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Lille rislende kilde 1959 Medvirkende Tv-film
Eventyr på fodrejsen 1958 Medvirkende Tv-film
Avismanden 1952 Søren DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.