enda

Henning Olesen

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Gert, støttegruppe DK/Spillefilm
En ægteskabelig affære 2007 Karl DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Klaus DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Bos far DK/Spillefilm
Lille mænsk 1999 Iversen DK/Kort fiktion
Rejseholdet 1983 Poul Eriksen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.