enda
Person

Henning Skaarup

(1930 – 2012)

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Arbejdsmiljøet i forandring - om ny teknologi og kemi 1984 Speaker DK/Dokumentarfilm
400 kilovoltlinien Asnæsværket - Hovegård 1981 Speaker DK/Dokumentarfilm
Lolland - Falster - Møn 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Kan vi være dette bekendt 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Træt i trafikken 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Frimærket 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
En berliner familie 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
En landsby i Bulgarien 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
Havnen i Hanstholm 1970 Speaker DK/Dokumentarfilm
Kaffens fagre riger 1969 Speaker DK/Dokumentarfilm
Himmerland 1969 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Her er Kuwait 1968 Speaker DK/Dokumentarfilm
Hvor hurtigt er for hurtigt? 1967 Speaker DK/Dokumentarfilm
Stillads 1966 Medvirkende Tv-film
Flygtninge fra verdens tag 1966 Medvirkende U/Dokumentarfilm
En ø i Andamanerhavet 1966 Speaker DK/Dokumentarfilm
Norden i flammer 1965 Speaker DK/Dokumentarfilm
En håndsrækning 1963 Speaker DK/Dokumentarfilm
170.000 volt på havbunden 1962 Speaker DK/Dokumentarfilm
Dit navn er kvinde 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mange gode år 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Fisk fra Danmark 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Enden på legen 1960 Speaker DK/Dokumentarfilm
Bomber over London 1960 Speaker U/Dokumentarfilm
Træk vejret - en film om lungerne 1958 Speaker DK/Dokumentarfilm
Giro 9 kalder 1958 Speaker DK/Dokumentarfilm