enda

Henning Skaarup

(1930 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lolland - Falster - Møn 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Kan vi være dette bekendt 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Træt i trafikken 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Frimærket 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
En berliner familie 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
En landsby i Bulgarien 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
Havnen i Hanstholm 1970 Speaker DK/Dokumentarfilm
Her er Kuwait 1968 Speaker DK/Dokumentarfilm
Hvor hurtigt er for hurtigt? 1967 Speaker DK/Dokumentarfilm
Stillads 1966 Medvirkende Tv-film
En ø i Andamanerhavet 1966 Speaker DK/Dokumentarfilm
Norden i flammer 1965 Speaker DK/Dokumentarfilm
Gensyn med Danmark 1964 Speaker DK/Dokumentarfilm
Dit navn er kvinde 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mange gode år 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Fisk fra Danmark 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Enden på legen 1960 Speaker DK/Dokumentarfilm
Træk vejret - en film om lungerne 1958 Speaker DK/Dokumentarfilm
Giro 9 kalder 1958 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.