enda

Henri-Georges Clouzot

(1907 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fanget af en erotiker 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Frygtens pris 1953 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pigen Manon 1949 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvem myrdede Brignon? 1947 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ravnen 1943 Instruktion U/Spillefilm
En myrdet vender tilbage 1931 Manus U/Spillefilm
Det var i Paris 1931 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.