enda

Henri Jeanson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kongelig elskov 1961 Manus U/Spillefilm
Henriettes festdag 1952 Manus U/Spillefilm
Sandhedens time 1952 Manus U/Spillefilm
En genganger 1946 Manus U/Spillefilm
Ubaadens fordømte 1946 Manus U/Spillefilm
Fifi og Glædespigen 1945 Manus U/Spillefilm
Hotel du nord 1938 Manus U/Spillefilm
Et balkort 1938 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.