enda

Henri Rust

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lovlige mordere 1971 Klip U/Spillefilm
Vi fra gaden 1960 Klip U/Spillefilm
Storm over østen 1958 Klip U/Spillefilm
Frygtens pris 1953 Klip U/Spillefilm
Paradisets børn 1945 Klip U/Spillefilm
Aftengæsterne 1942 Klip U/Spillefilm
Mayerling-dramaet 1935 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.