enda

Henriette Ramlau

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn 2018 Figurdesign DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2018 Farvelægning Tv-serie
Den magiske juleæske 2016 Rigger DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2016 Farvelægning DK/Kort fiktion
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Figurdesign DK/Spillefilm
Tigre og tatoveringer 2010 Figurtegner DK/Kort fiktion
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Computergrafik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.