enda

Henrik Binger

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vilde sind 2021 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Grønningen 2020 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Et tårn af to 2019 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Bleed 2019 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Gaia 2018 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Dobbeltgænger 2018 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.