enda

Henrik Bjerregaard Clausen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Fabric 2018 Instruktion DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Stuntkoordinator Tv-serie
Dirt 2013 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Special effects, Compositing DK/Spillefilm
De genfødte 2010 Instruktion, Klip, Colorgrading, Executive producer DK/Kort fiktion
I Frodes hoved 2010 Visual effects DK/Kort fiktion
Det meste af tiden 2009 Grading DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.