enda

Henrik Bloch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Superclásico 2011 Avid-assistent DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Avid-assistent DK/Spillefilm
Gaven 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Store planer 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Min mors kærlighed 2005 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Klipper (trailer samt filmen om filmen) DK/Spillefilm
Indenfor murene 1981 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.