enda

Henrik Bloch-Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Juan 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Vaskekælderen 2006 Klip DK/Kort fiktion
Gasolin' 2006 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Nynne 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Junior 2003 Colorgrading Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.