enda

Henrik Bøving Hansen

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et menneske bliver til 1998 Tonemester DK/Dokumentarfilm
De frigjorte 1993 Lyd DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Toneassistent DK/Spillefilm
Sort mandag 1984 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Drengen der forsvandt 1984 Toneassistent DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Toneassistent DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Lyd DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Lyd DK/Spillefilm
Nattens engel 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Lyd DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Toneassistent DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Toneassistent DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Toneassistent DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Toneassistent DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Toneassistent DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Toneassistent DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.