enda

Henrik Carlsen

(1946 – 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Andersens julehemmelighed 1993 Klip Tv-serie
En kold tyrker - narkobehandling 1987 Klip DK/Dokumentarfilm
Mit lille Chile 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Tidevand 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Det bevæbnede paradis 1984 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Kan man klippe i vand? 1983 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Denmark - You'll love it! 1979 Assistent DK/Dokumentarfilm
Skolen for livet! 1978 Klip DK/Dokumentarfilm
Trællene 1978 Lyd DK/Spillefilm
Clark 1977 Klip DK/Spillefilm
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Klip DK/Dokumentarfilm
En lille by i Amerika - efter Vietnam og Watergate 1977 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Gangsterens lærling 1976 Klip DK/Spillefilm
Vi mødes i forsamlingshuset 1976 Klip DK/Dokumentarfilm
Er der ø i giraf? 1976 Klip DK/Dokumentarfilm
Dejlig er den himmel blå 1975 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 5: Triumfens symfoni 1974 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 6: Midlertidige løsninger på problemerne 1974 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 8: Natten er dyster 1974 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 9: Ny morgenrøde 1974 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Lov og orden i Christiania 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 3: Fremtiden er lys ... for nogen 1973 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Kommunen der skiftede ansigt 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 1: Et flakkende lys i mørket 1972 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 4: Blodige forberedelser 1972 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Bennys badekar 1971 Klip DK/Kort fiktion
En husmor 1971 Klip DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.