enda

Henrik Fiig

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
2900 Happiness 2007 Leif Tv-serie
Klovn 2005 Jannik, Franks nabo Tv-serie
Riget II 1997 Trafikoffer DK/Spillefilm
Nattevagten 1994 Skuespilleren DK/Spillefilm
En succes 1993 Medvirkende Tv-film
Slaget på tasken 1993 Medvirkende Tv-film
Da natten forsvandt - et elektrisk eventyr 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.