enda

Henrik Fog-Møller

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sten og menneske 1968 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Musik i behandling af cerebral paretiske børn 1967 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Verdens mindste artister 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Naboerne 1966 Stills, Fotografassistent DK/Spillefilm
Ballerina 1966 Fotografassistent Tv-film
Jeg - en kvinde 1965 Fotografassistent DK/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Foto DK/Spillefilm
Syd for Tana River 1963 Foto DK/Spillefilm
Weekend 1962 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.