enda
Person

Henrik Heger

(1940 – 1996)

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
En fri mand 1996 Foto Tv-serie
Marias dilemma 1995 Foto Tv-film
Sprængt nakke 1995 Foto Tv-film
Who''s Hitler 1995 Foto Tv-film
Mappen 1995 Foto Tv-film
Den sommer ved havet 1994 Foto Tv-film
At ha'' eller ikke 1994 Foto Tv-film
Til døden os skiller 1994 Foto Tv-film
Øjenvidnet 1994 Foto Tv-film
I lovens navn 1994 Foto Tv-film
Den nye familie 1994 Foto Tv-film
Købt eller solgt 1994 Foto Tv-film
Hemmeligheden 1994 Foto Tv-film
Masturbator 1993 Foto Tv-film
Den gode lykke 1993 Foto Tv-film
Gøngehøvdingen 1992 Foto Tv-serie
Interview 1992 Foto Tv-film
Landsbyen 1991 Kameraoperatør, 2. unit Tv-serie
Duksedrengen 1989 Foto Tv-serie
Opbrud 1988 Foto DK/Spillefilm
Hvor der er vilje, er der vej 1986 Fotograf Tv-film
Livet er en god grund 1985 Foto Tv-film
Den store fest 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Verden er så stor, så stor 1980 Foto Tv-film
Fiskerne 1977 Foto Tv-serie
Hashtræet 1973 Foto Tv-film
Tykke Olsen 1971 Foto Tv-film
En berliner familie 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Menneskets natur? 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Ikke et ord om Harald 1970 Foto Tv-film
Don Cristobal og Rosita 1967 Foto Tv-film
Kylling på rejse 1966 Foto DK/Reklamefilm
Prævention - en samtale mellem unge 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Murmel 1965 Foto Tv-film
Tampen brænder 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Form og rytme 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Himmelekspressen 1964 Foto DK/Dokumentarfilm
To 1964 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hurra for os - ! 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Dirch går køkkenvejen 1962 Foto DK/Reklamefilm
Dit navn er kvinde 1961 Kameraassistent DK/Dokumentarfilm